Kategóriák
Kapcsolat

Rendelések, raktár

H-P: 9:00-18:00


rendeles@futesotthon.hu

ajanlat@futesotthon.hu


Szaküzlet: 6000 Kecskemét, Bethlen Krt. 55.

Nyitvatartás:

H-Cs: 9:00-19:00

P: 9:00-14:00

Tanúsítvány
SSL Certificate
TOP termékek
Házhozszállítás

Hírlevél
Termék részletek


BVF Heato Wifi Box - Fehér

BVF Heato Wifi Box - Fehér
  • BVF Heato Wifi Box - Fehér
  • BVF Heato Wifi Box - Fehér
  • BVF Heato Wifi Box - Fehér
39 000 Ft

A BVF Heato termékcsalád igazi újítás az wifi termosztátok világában. A BVF Heato9 WIFI Ready önmagában egyszerű programozható szobatermosztát, a BVF Heato WIFI Box-szal kiegészítve azonban okos rendszerként működik mely internetes távoli elérést biztosít minden Android és iOS alapú eszközről.

A Heato termékcsalád 1 – 8 vagy akár 10* fűtési kör vagy szoba együttes vezérlését, internetes távoli elérését teszi lehetővé minden típusú elektromos fűtéshez legyen az akár padlófűtés, infrapanel vagy egyszerű radiátor.

Működési feszültség:
5V

Szín:
Fehér

Méretek:
78 x 98 x 28 mm

Energiaellátás:
Micro USB

Rádiófrekvencia:
433MHz

Üzemi környezeti hőmérséklet::
5°C ~ 50°C

Érintésvédelmi besorolás:
IP 40

Tanúsítvány:
CE


Alkalmazások:

IOS: https://itunes.apple.com/hu/app/my-bvf/id1232157319?l=hu&mt=8

ANDROID: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.etop.bvf

 

Később is könnyedén bővíthető, wireless (vezeték nélküli megoldás). Amennyiben a fűtési rendszer kialakításakor még nem szeretne okos vezérlést kialakítani úgy az bármikor a későbbiekben is megoldható.

Miért egyedülálló a BVF Heato termékcsalád? Stabilabb, gyorsabb, olcsóbb. Eszközeink a hagyományos wifi-termosztátokkal szemben nem igényelnek saját IP-címet a belső hálózaton, nem terhelik le a routert – az épületen belül a wifi-nél stabilabb rádiófrekvencián kommunikálnak.

Mi történik ha nincs internet? A BVF Heato7 termosztátok minden esetben a legutolsó parancs szerinti üzemmódban működnek tovább, a szobában kézzel felülírható a beállított hőmérséklet. Amint helyreáll az internet kapcsolat azonnal automatikusan újracsatlakoznak.


A BVF Heato BOX egyszerűen csatlakoztatható minden típusú routerrel, beüzemelés nem igényel szakembert, házilag elvégezhető akár néhány perc alatt. A MyBVF alkalmazás felhasználói felülete minden okos készüléken megfelelő kezelhetőséget nyújt. Minden Android és iOS alatt futó okos eszközről elérhető.

A termosztát nem közvetlenül a telefonnal kommunikál így a regisztrált fiókkal, több eszközről is irányítható. A beállítások először a BVF központi felhőjében landolnak majd innen mennek tovább a termosztát fele és vissza. Egy termosztát kezelését akár több készülékről is végezheti, az egész család hozzáférhet a rendszerhez.


A BVF HEATO központi zónavezérlő komplett vagy helyiségenkénti megosztása (felhasználói felületen) egyszerűbb mint valaha. A MyBVF alkalmazásba épített egyedi azanosító és QR-kód olvasó gyors hozzáférést biztosít minden felhasználónak, bonyolult hálózati konfigurálás nélkül.


Minden helyiség saját fotóval és névvel szerepelhet a felhasználói felületen. Nyomon követhető az aktuális hőmérséklet és életritmusnak megfelelően szabályozhatók a hőmérsékletek. Az épület méretétől függően akár egy év alatt megtérülő beruházás.

  • Cikkszám
    bvfheatobox
    Tömeg
    1 kg/db