YouTube Csatorna: Green Heating https://www.youtube.com/@elektromosfutesek

Kérdése van? Hívjon minket! +36307580207

ADAX NEO Fűtőpanelek

Az ADAX NEO fűtőpanel 2008-as megjelenése óta több jelentős dizájn díjat is nyert különböző lakberendezési kiállításokon, pl. a Norvég Formatervezői Tanács (Norks Designrad) 2008 évi díját. Műszaki és esztétikai tartalma is tükrözi a magas színvonalú skandináv mérnöki precizitást. A felhasznált anyagok magas minősége, a különleges és letisztult formavilág, valamint a többféle választható szín garantálja, hogy egy fűtőtest a lakás éke is lehet.

A típus műszaki minőségét jól jellemzi a gyári 5 év cseregarancia!

Az Adax NEO használói nemcsak fűtőpanellel büszkélkedhetnek, hanem azzal is, hogy a digitális (heti program az ECO hőmérsékletnek) vezérlés és a kiváló hatásfok révén a mai fűtőpanelek között az Adax Neo az egyik leggazdaságosabb üzemeltetést szavatolja.

Az ADAX NEO NP sorozat 37 cm magas, az ADAX NEO NL (SL) sorozat 20 cm magas, hossza a teljesítménytől függ.

Ajánlott:

- Maximum 3m belmagasságú, szigetelt helyiségekbe

Galériákba, szalonokba, modern életterekbe

- Igényes enterirőrökben

- Irodákba, üzlethelyiségekbe

Garancia PLUSZ szolgáltatásunk:

A gyári 5 év cseregarancián felül +3 év javítási garancia vásárolható az Adax Neo panelekekre 5000.-FT/db áron  (A terméknél az ár alatti fülön tud így rendelni).

Külső:

A kezelőgombok a panel oldalán, rejtve helyezkednek el . Ezekkel tudjuk beállítani a komfort és takarék-hőmérsékletet, az időt, a napokat.

Az Adax Neo fűtőpanel felületén jobb oldalon digitális kijelző kapott helyet. A panel oldalán lévő rejtett gombok segítségével végezhetjük el a programozás beállításait. A programozás segítségével a fűtőpanel automatikusan változtatja a komfort- és takarékhőmérsékletet a beállított értékek alapján.

Különböző Előnyök:

Nincs karbantartási költség - Nem szükséges a fűtés felülvizsgálata!

Programozható digitális termosztát - pontosabb hőmérséklet beállításáért. Tetszőlegesen beállíthatunk két hőmérsékletet (komfort és takarék), ezeket a nap különböző szakaszaiban váltogathatjuk, ezzel akár 20 % energiát megtakaríthatunk. Ha több helyiséget szeretnénk fűteni, akkor sem kell központi rendszerben gondolkodni, mindenhol az optimális hőmérsékletet tudjuk garantálni, egymástól függetlenül.

14 alapszín felár nélkül - És még további 186 a sokszínű dizájnért.

A színes panelek szállítási határideje 3-6 hét is lehet, mivel a norvég gyárban festik rendelésre és ezekre nem vonatkozik a visszavásárlási garancia az egyedi rendelés miatt.

Kérjük, hogy a szín kiválasztásakor vegye figyelembe, hogy egy adott szín a számítógép monitorján, papíron, fémen vagy bármilyen felületen különbözően nézhet ki. A végleges, elkészült fűtőpanel minimálisan különbözhet az Ön által kiválasztott színtől!

2 magassági méretben elérhető - SL változat 20 cm-es magasságával akár 30-35 cm magas parapetnél is alkalmazható.

5 év garancia bármely norvég fűtőpanelünkre, és vásárolható 3 év extra garancia is.

Akár 1 nap alatt kiépíthető fűtésrendszer - Könnyen felszerelhető fűtőpanelek, csatlakozóval.

Az ADAX NEO fűtőpanelek a faltól 8.5 cm-re állnak el, a fali konzol a faltól 3 cm-t tart el. A csatlakoztatása a konnektorba földelt dugvillával történik, a süllyesztett konnektor jó, ha a panel mögé kerül, ebben az esetben nem látszik a vezeték. Normál konnektorral nem fér el mögötte.

A panelek felületi hőmérséklete maximum 50 C°, a hőleadást nem a felületi hőmérséklet határozza meg, hanem a gravitációs működés, általában a felületi hőmérséklet nem éri el a 40 C° -t sem.

Új építésnél, vagy kialakításnál nem szükséges konnektort építeni, a panel (szakember által) direktben is beköthető.

Minden panelhez 115 cm hosszú vezeték tartozik dugvillával.  Az ADAX NEO 35 C°-t képes maximálisan a fűtendő helyiségben garantálni, erre azonban normál esetben nincs szükség.A fagymentesítő hőfok akár 5 c fok is lehet.

Kiegészítő fűtésként is alkalmazható - Nemcsak önállóan, de a meglévő fűtés mellé is.